Očekuje se konverzija dela duga Trajala u državni kapital

Bez autora
Jul 12 2011

Gradonačelnik Kruševca Dragan Jovanović, rukovodstvo i predstavnici sindikata Trajal korporacije, uputili su danas ministru ekonomije i regionalnog razvoja Nebojši Ćiriću molbu da Vlada Srbije na narednoj sednici donese odluku o konverziji dela duga Trajala u državni kapital. Na prethodnom ročistu dobili su saglasnost od svih poverilaca u okviru unapred pripremljenog Plana reorganizacije za reprogram dugovanja, kao i uslovnu saglasnost Ministarstva finansija, ali je bezuslovna saglasnost izostala, pa je ročiste odloženo. Predstavnici sindikata su na poslednjem skupu u Trajalu koji je održan prošle nedelje najavili radikalne aktivnosti, ali je danas dogovoreno da se prvo iskoriste sve ostale mogućnosti kako bi se sačuvala ta fabrika koja u Kruševcu zapošljava najviše radnika.

Očekuje se konverzija dela duga Trajala u državni kapitalGradonačelnik Kruševca Dragan Jovanović, rukovodstvo i predstavnici sindikata Trajal korporacije, uputili su danas ministru ekonomije i regionalnog razvoja Nebojši Ćiriću molbu da Vlada Srbije na narednoj sednici donese odluku o konverziji dela duga Trajala u državni kapital.

"Na prethodnom ročistu dobili smo saglasnost od svih poverilaca u okviru unapred pripremljenog Plana reorganizacije za reprogram naših dugovanja, kao i uslovnu saglasnost Ministarstva finansija, ali je bezuslovna saglasnost izostala, pa je ročiste odloženo", navodi se u saopštenju Trajal korporacije.

Predstavnici sindikata su na poslednjem skupu u Trajalu koji je održan prošle nedelje najavili radikalne aktivnosti, ali je danas dogovoreno da se prvo iskoriste sve ostale mogućnosti kako bi se sačuvala ta fabrika koja u Kruševcu zapošljava najviše radnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik